Implant Dentar Ieftin — Clinica Germandent

Mario Grigorescu
1 min readMay 4

--

implant dentar ieftin

IDI este un substitul al unui dinte pierdut. Realizat din titan 99%, material inert biologic, perfect tolerat de organismul uman. Titanul nu este alergen, nu este respins de sistemul imunitar.

Mai mult, implantul din titan este perfect osteointegrat in conditiile unei operatii de inserare realizate de medicii profesionisti. Trebuie facuta o distinctie clara intre pivot si implant: pivotul se monteaza in radacina dentara, implantul se foloseste atunci cand nu mai exista radacina, pe care astfel o inlocuieste, inserandu-se direct in osul maxilar.

Desi multi pacienti sunt rezervati in ceea ce priveste tratamentul implantar, imaginandu-si ca preturile sunt exorbitante, la GERMANDENT, puteti gasi o simbioza intre implantul dentar premium si implantul dentar ieftin.

Pe piata romaneasca exista sute de firme producatoare de implanturi.

La GERMANDENT, utilizam implanturi dentare israeliene si sud-coreene de foarte buna calitate, considerate de top.

La GERMANDENT puteti beneficia de implant dentar ieftin, calitativ, durabil, garantat si mai ales lipsit de dureri, edeme si respingere.

Toate aceste avantaje rezida din experienta de 25 de ani si de peste 10.000 de implanturi inserate de dna. Dr. Brindusa Radici, specialistul nostru implantolog.

Contact si Programari: https://germandent.ro

--

--

Mario Grigorescu

Owner&Founger at Agent Promovator - Digital Marketing Consultant - Google Partner Engagement Specialist [SEO & SEM]